Relatiebeheerder / Ervaren Assistent-Accountant

Bij Bolk & De Bekker werken specialisten samen om onze klanten ondersteuning en advies te bieden bij de bedrijfsvoering. Ons doel is ondernemers echt verder te helpen Hierbij stellen wij ons proactief op. Deze manier van werken en de persoonlijke aanpak is onze kracht.

Wat ga je doen?

Voor onze samenstelpraktijk zijn wij op zoek naar een gedreven relatiebeheerder/ervaren assistent accountant. Je bent verantwoordelijk voor een eigen cliëntenportefeuille en daarmee voor de cliënt het directe aanspreekpunt. Je zorgt, in samenwerking met een team van assistenten, voor tijdige oplevering van de jaarrekening en bijbehorende aangiften. Adviesopdrachten verzorg je zelf of samen met een andere specialist in de organisatie. Kortom: de cliënt ziet jou als een volwaardig sparringpartner.

Binnen onze organisatie krijg je de kans om je verder te ontwikkelen. Op vaktechnisch gebied, maar ook op persoonlijk vlak. De organisatie kent korte lijnen en onze medewerkers zijn professionals met een grote mate van zelfstandigheid. Bij het uitvoeren van je taken houd je de richtlijn van de beroepsgroep scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, degelijk en maatschappelijk betrokken.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende en veelzijdige functie bij een kantoor dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie.
  • Enthousiaste collega’s en een professionele en prettige werksfeer waarin we informeel met elkaar omgaan en je jezelf kunt zijn.
  • Een marktconform salaris met een uitstekend pakket van arbeidsvoorwaarden.

Wat heb je ons te bieden?

Je bent een betrokken en representatieve collega met minimaal 5 jaar ervaring binnen de samenstellingspraktijk. Je hebt een afgeronde opleiding hbo accountancy of je bent in een vergevorderd stadium. Je bent ambitieus, communicatief sterk en op een prettige manier assertief. Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en je werkt efficiënt en nauwgezet. Je voelt je lekker in een dynamische omgeving die steeds verder digitaliseert en automatiseert. Verder heb je een klant- en resultaatgerichte instelling en ben je in staat om je werkzaamheden goed te organiseren en deadlines te bewaken.

Interesse?

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatie naar werken@bolkendebekker.nl of neem contact op met Perry Vleeshouwers voor meer informatie (tel. 073-6422695).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.