Accountant AA/RA

Ben jij een Accountant AA/RA met een flinke dosis ondernemerschap, creativiteit en passie voor het vak? Audits uitvoeren is voor jou dagelijkse kost en je vindt het geen probleem om af en toe Engels te spreken met de klant? Wil jij werken bij een laagdrempelig accountantskantoor met korte lijntjes, waar men aandacht voor elkaar heeft en waar de deur altijd voor elkaar open staat? Heb jij een ‘Doe-maar-gewoon’ mentaliteit en laat jij je pak liever thuis in de kast hangen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bolk & De Bekker is een gemengde praktijk van controleopdrachten en samenstelopdrachten. Klanten bevinden zich hoofdzakelijk in de bouw, transport, handel en de maakindustrie. Daarnaast is er een breed pakket aan kleinere bedrijven en zelfstandigen klant bij Bolk & De Bekker. Je komt hoofdzakelijk te werken met de grotere klanten, waarvan er bij meerdere ook een jaarlijkse audit moet worden uitgevoerd. Als accountant kun je zowel in de controle- als de samenstelpraktijk je waarde bewijzen. 

Wat is je uitdaging bij Bolk & De Bekker?
Primair wordt je de rechterhand van één van de vennoten bij de uitvoering van de audits, waar je ongeveer 50% van de tijd mee bezig bent. Op termijn is het de bedoeling dat je de eindverantwoordelijkheid op de audits op je gaat nemen. Ook zul je een rol gaan spelen in het complianceproces, waarmee de audits zijn omgeven. Daarnaast is er volop ruimte voor begeleiding van MKB-ondernemers. Naast de jaarrekening en de fiscale aangiften ben je dan adviserend bezig op terrein van financiering en fiscaliteit.

Nog niet de ervaren Accountant AA/RA, maar heb je wel de ambitie om dit te worden?
Dat kan! Zelfontwikkeling wordt aangemoedigd, je krijgt volop de gelegenheid om je op basis van jouw prestaties, kwaliteit van werk, initiatieven en ambities verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Wat biedt Bolk & De Bekker jou?
- Een gevarieerde werkomgeving bij een uitdagend pakket MKB+- klanten.
- Doorgroeimogelijkheden tot eindverantwoordelijk accountant.
- Marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en werkervaring met eventuele overname van je studieschuld.
- Een mooi ingerichte werkplek, lekkere koffie en leuke collega’s op kantoor in Uden.
- 24 vakantiedagen, op basis van een 40 urige werkweek.
- Premievrij pensioen.
- Gezellige bedrijfsuitjes!
- Overuren worden betaald of in TVT gehonoreerd

Wat breng je mee?
- Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.
- Een (bijna) afgeronde opleiding tot AA/RA.
- Relevante controle-ervaring met kennis van data-analyse.
- Beheersing van de Engelse taal.
- Een juiste houding inzake dossier kwaliteit.
- Oprechte aandacht voor de bedrijfsvoering van klanten.

Waar kom je te werken?
Bij Bolk & De Bekker Accountants & Adviseurs ben je altijd betrokken bij je klanten. Je spreekt ze persoonlijk en adviseert hen zelfstandig. Zij bieden voor zowel kleine als grote spelers in het MKB ondersteuning en advies bij de bedrijfsvoering, salarisverwerking en financiële, fiscale of juridische vraagstukken. Daarnaast verricht Bolk & De Bekker wettelijke audits bij de grotere MKB-klanten. Dit doen zij vanuit de kantoren in Uden en Rosmalen onder het motto “Veelzijdig en ervaren. Het moet klikken tussen ondernemer en adviseur”. 

De organisatie bestaat momenteel uit 30 medewerkers (inclusief de 4 vennoten). Binnen deze Brabantse organisatie heerst een informele sfeer dat wordt getypeerd door korte communicatielijnen, enthousiasme en een grote onderlinge betrokkenheid.

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel
Steamz ondersteunt Bolk & De Bekker bij het werving en selectie traject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Bolk & De Bekker. Je sollicitatie inclusief korte motivatie zien we graag tegemoet via onze website. Heb je nog vragen over de organisatie en/of de vacature? Neem dan contact op met Danny van Asperen via 0648405217 of via danny@steamz.nl