Aansluiting bij Brabant Accountants & Belastingadviseurs

Binnen onze accountantsorganisatie Bolk & De Bekker zijn we de afgelopen jaren geconfronteerd met ontwikkelingen, die ons hebben gedwongen na te denken over de toekomst van het kantoor. Ontwikkelingen binnen ons kantoor (het overlijden van kantoorgenoot/fiscalist Mr Ruud Hendrickx; de zoektocht naar modernere huisvesting) en ontwikkelingen buiten ons kantoor (voortgaande automatisering en toenemende regeldruk) hebben ons ertoe gebracht aansluiting te zoeken bij een andere accountantsorganisatie.

Wij willen u dan ook graag meedelen dat wij hebben besloten om ons aan te sluiten bij Brabant Accountants en Belastingadviseurs. Na deze aansluiting zullen wij verspreid over 6 vestigingen in de regio Oost Brabant actief zijn; naast Uden en Rosmalen, hebben we voortaan ook een vestiging in Gemert, Veldhoven, Oss en Someren. Wij blijven aangesloten bij alle toonaangevende beroepsorganisaties en beschikken ook in de toekomst over alle vereiste vergunningen.

Met deze aansluiting denken wij de juiste keuze te maken om u ook in de toekomst optimaal van dienst te kunnen blijven. Ook Brabant Accountants en Belastingadviseurs hecht er veel waarde aan om dicht bij de klant actief te zijn en ze op alle voorkomende deskundigheidsgebieden te kunnen bedienen. Persoonlijk contact, laagdrempeligheid en ontzorgen (zoals u van ons gewend bent) zal niet veranderen.

Onze medewerkers in Rosmalen zullen voortaan onder de nieuwe naam hun activiteiten blijven voortzetten vanuit de huidige locatie aan de Saffierborch 26. De medewerkers van de vestiging Uden zullen begin januari 2022 verhuizen naar de Verlengde Velmolen 8. U blijft uw vaste vertrouwde aanspreekpunt houden binnen onze organisatie.

Wij vertrouwen er op dat de, vaak jarenlange relatie, op dezelfde wijze wordt voortgezet in de nieuwe combinatie. Het is voor ons kantoor een grote stap, maar naar onze mening noodzakelijk om met vertrouwen de toekomst in te gaan.